سرزمینی که خیلی با حاله
بدو بدو 1 بار ببین عاشقش میشی
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer
گزارش تصویری از بهترین و جدیدترین دکوراسیون برای اتاق خواب مدل 2012 . این تصاویر را از دست ندهید.
 












 


|
امتیاز مطلب : 66
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer
 
مراسم اهدای جوایز حلقه منتقدان فیلم نیویورک برگزار شد و اصغر فرهادی برای «جدایی نادر از سیمین»‌ جایزه بهترین فیلم خارجی‌زبان را دریافت کرد.

 مراسم اعطاء جوایز حلقه منتقدان فیلم نیویورک با حضور گروهی از چهره‌های سرشناس سینما از جمله فرانسیس فورد کوپولا، مریل استریپ، رابرت دنیرو، آنجلینا جولی و براد پیت در منهتن برگزار شد.

این گروه از منتقدان نیویورکی 29 نوامبر (هشتم آذر) «جدایی نادر از سیمین» فرهادی را به عنوان بهترین فیلم خارجی‌زبان سال 2011 انتخاب کرد.

فرهادی جایزه خود را از استیون زیلیان نویسنده فیلم برنده اسکار «فهرست شیندلر» - و برنده جایزه بهترین فیلمنامه این دوره جوایز حلقه منتقدان برای فیلم «مانیبال» - دریافت کرد.



 
 او پیش از اهدای جایزه در مورد مسائل تکنیک فیلمنامه و نقدهایی که درباره این کار نوشته شده صحبت کرد.

فرهادی که به همراه محمود کلاری فیلمبردار «جدایی نادر از سیمین» در مراسم حاضر شده بود، بعد از دریافت جایزه گفت: «خوشحالم از دریافت این جایزه از جانب منتقدان سخت‌گیر نیویورک.

 دلم می‌خواهد این جایزه را با خانواده بزرگ سینمای ایران شریک شوم که الان روزهای سختی را می‌گذرانند و افتخار اینکه عضوی از این خانواده هستم ابراز کنم.»

فرهادی در ادامه از همکار و دوست خود محمود کلاری یاد کرد و از مدیریت پخش‌کننده فیلم خود در آمریکا سونی پیکچرز کلسیکس تشکر کرد.

آنجلینا جولی و براد پیت نخستین افرادی بودند که بعد از پایین آمدن فرهادی از روی سن به او تبریک گفتند. در ادامه رابرت دنیرو نیز دریافت جایزه را به او تبریک گفت (پیت برای بازی در دو فیلم «مانیبال» و «درخت زندگی» جایزه بهترین بازیگر مرد را از سوی حلقه منتقدان نیویورک گرفت).

حلقه منتقدان فیلم نیویورک سال 1935 تاسیس شد و منتقدان آن را نویسندگان روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها، مجلات و نشریات اینترنتی تشکیل می‌دهند.
 
فرهادی شنبه شب نیز در مراسم اعطاء جوایز انجمن منتقدان فیلم شیکاگو  جایزه بهترین فیلم خارجی‌زبان به انتخاب این انجمن را دریافت کرد.


منبع: خبرآنلاین

|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

نفیسه روشن از معدود بازیگرانی است که انگار ساخته شده برای سریال های مناسبتی تلویزیون. او این قدر در این حوزه تجربه پیدا کرده که دیگر ناخودآگاه وقتی قرار است به مناسبتی مانند ماه رمضان، عید نوروز یا ایام محرم مجموعه ای ببینیم، انتظار حضور او را داریم.

 


 


اما بازی در سریال «فرات» از دو جهت برای او فرصت ویژه ای است. اول اینکه این اولین سریال ویژه محرم این دختر جوان عاشق امام حسین(ع) و محرم است و دوم اینکه «فرات» اولین تجربه همکاری او با مازیار میری است. کارگرانی که نفیسه روشن حضور در کار او را فرصت طلایی برای خودش می داند. با او درباره «فرات» و اینکه چرا همیشه در نقش های مثبت بازی می کند باه گفت و گو نشستیم:

فرصت طلایی

من با آقای اسلامی، تهیه کننده سریال فرات، پیش از این سریال «مثل هیچ کس» را که به داداشی معروف شد، 3 سال پیش کار کرده بودم. بعد برای «فرات» با من تماس گرفتند و دعوت به کار کردند. گفتند داریم سریالی 10 قسمتی ویژه ایام محرم کار می کنیم. همین مسئله باعث شد اول کمی تردید کنم چون من امسال ماه رمضان هم سریال مناسبتی داشتم و ترسیدم از اینکه دیگر خیلی بریا بیننده تکراری شوم یا مطبوعات از حضور مداومم در سریال های مناسبت های مذهبی انتقاد کنند.

اما وقتی که دیدم کارگردان این مجموعه مازیار میری است دیگر شک و تردید را کنار گذاشتم و پذیرفتم به خصوص که تیم بازگیران هم همه از بهترین و شناخته شده ترین بازیگرانمان بودند. بازنویسی فیلمنامه هم با امیر عربی فیلمنامه نویس فیلم «سعادت آباد» بود که من خیلی آن کارش را دوست داشتم و پسندیده بودم. از خود آقای میری هم «کتاب قنون» خیلی در ذهنم بود و اصولا همه کارهای ایشان را خیلی دوست داشتم. همه اینها وسوسه ای شد که حضور در این کار را قبول کنم. من شناخت زیادی از آقای اسلامی دارم و کار قبلی ای که با او انجام داده بودم یکی از بهترین تجربیات کاری من بوده است.

سبک و سیاق کارهای او مثل «زیر تیغ» یا «مثل هیچ کس» کارهای بسیار سنگین و وزینی هستند. خب فکر می کنم کار کردن با کارگردانی مثل مازیار میری و تهیه کننده ای مثل محمدعلی اسلامی در متنی از علی اکبر محلوجیان و بازنویسی ایمر عربی، فرصتی طلایی است که نباید از دست می دادم. اینها هرکدام وزنه های سنگینی در کار خودشان هستند.

کارگردانی فوق العاده

مازیار میری در مقام کارگردان، واقعا فوق العاده است. او خیلی بازیگران را درگیر نیم کند و دستشان را باز می گذارد. بعضی کارگردان ها هستند که قبل از هر پلان و برداشتی بازیگران را مجبور به دورخوانی و... می کنند و این قدر تکرار می کنند که بازیگر اصلا پلان زده می شود و دیگر دلش نمی خواهد برود آن پلان را بازی کند.

 


 


پلان بیات می شود و هیچ انگیزه و شوری برای بازیگر باقی نیم ماند. ولی آقای میری فقط با ما یک دورخوانی خیلی ساده می کردند در حدی که تنها دیالوگ ها را کاملا مسلط بشویم و بعید می گفتند برویم بگیریم. بعضی وقت ها هم در همان ضبط به بچه ها می گفتند اینجا را این طوری بگویید یا اینجا را باید این طوری بیایید و... این روش خیلی بیشتر به ما انرژی و انگیزه می داد چون می دانستیم که دیگر تمرین نیست و سر ضبط است و حتما باید کارمان را درست انجام بدهیم.

داستان مریم حاجی

من در فرات نقش مریم را دارم که دختر حاجی ای است که اکبر زنجانپور نقش او را بازی می کند. داستان درباره خانواده خواهر و برادری سنتی است که قرار است فرزندان آنها که دخترعمه و پسردایی هستند باهم ازدواج کنند. قبلا هم دوتا از بچه های آنها با هم ازدواج نکرده اند. مریم پسردایی اش را دوست دارد و همه چیز آماده برای ازدواج آنهاست که یکسری اتفاقات، آنها را به سمت مشکلات خانوادگی و مسائلی در گذشته می برد و باعث می شود ازدواج مریم منتفی شود و... من تجربه کارهای مناسبتی زیاد داشتم و در سریال های ماه رمضان و عید نوروز بازی کرده بودم اما تا به حال تجربه حضور در مجموعه ای برای محرم را نداشتم برای همین خیلی شوق و ذوق این کار را داشتم و خیلی دوست داشتم در 10 شب اول محرم پخش شود که حالا بنا به دلایلی که صلاح دانستند این اتفاق نیفتاد. البته شاید کار درستی هم کردند چون 10 شب اول محرم، مردم خیلی درگیر عزاداری و شرکت در مراسم های مخصوص این ایام هستند و شاید خیلی فرصت نکنند تلویزیون تماشا کنند.

به هر حال حضور در سریالی برای ایام محرم برای من خیلی جذاب بود چون من خودم عاشق محرم و امام حسین(ع) هستم. این کار برای همه ما حال و هوای خاصی داشت و فضای معنوی و عاشقانه ماه محرم بر آن حاکم بود. حقیقتا «فرات» جزو معدود کارهایی بود اگر من از 5 صبح تا 8 شب سر کرا می رفتم باز هم احساس خستگی نمی کردم و انرژی زیادی داشتم. مریم دختری است که با اینکه خیلی پسردایی اش را دوست دارد و دختر خانه است و می خواهد ازدواج کند و یک جاهایی می تواند جلوی پدرش بایستد اما این ویژگی مثبت را دارد که به هیچ وجه حرمت پدر را نمی شکند و همیشه احترام پدر را نگه می دارد.

این به نظرم خیلی خوب است اگر بتواند روی دخترهای جوان ما تاثیر بگذارد.

شانس کار با تیمی حرفه ای

فضای پشت دوربین و جلوی دوربین سریال «فرات» فوق العاده بود. بازیگرها بسیار با هم هماهنگ بودند. واقعا یکی از حرفه ای ترین تیم های بازیگری بودند که من شانس همکاری با آنها را داشتم. من برای اولین بار بود که با اکبر زنجانپور، حسن پورشیرازی، گوهر خیراندیش و فریبا جدی کار همکاری می کردم و اینها این قدر صمیمی و راحت بودند که من اصلا احساس نمی کردم که بین ما خیلی فاصله است. در حالی که در واقعیت از نظر کار حرفه ای خیلی با هم تفاوت داریم، اما همان طور که گفتم شاید به علت حضور خود آقای میری یا آقای اسلامی فضا بسیار دوستانه و ارتباط ها بسیار قوی بود.

در این کار هیچ کس با هیچ کس مشکلی نداشت. «فرات» جزو بهترین کارهای اخیرم بوده.

 


 


همیشه دختر خوب و مثبت

من خیلی دوست دارم در نقش های متفاوت بازی کنم و تکرار نقش دختر مثبت و خانم و چادری و... نباشم اما واقعا همه چیز دست من نیست و اکثرا به من نقش مثبت با این ویژگی ها پیشنهاد می شود. وقتی کاری مثل «پنج کیلومتر تا بهشت» به من پیشنهاد می شود من نمی توانم نپذیرم چون مدیون آقای افخمی هستم و هشت سال پیش با «تب سرد» او دیده شدم.

یا مثلا وقتی کارگردانی مثل مازیار میری به من پیشنهاد حضور در سریالش را می دهد من نمی توانم این فرصت را از دست بدهم فقط به خاطر اینکه نقشم شبیه اکثر نقش هایی است که تا امروز بازی کرده ام آن هم در حالی که واقعا شاید حالا حالاها یک نقش متفاوت خوب پیشنهاد نشود. به هر حال کارگردان ها هم ترجیح می دهند کمتر ریسک کنند و مایلند بازیگرها را در همان نقش هایی که ثابت شده اند و مردم دوست دارند دوباره به بازی بگیرند. جرات نه گفتن به بعضی ها را ندارم. شاید تا 10 سال دیگر فرصت حضور در کار مازیار میری برای من پیش نیاید بنابراین من ترجیح می دهم حال را بسنجم.

بیشتر سعی می کنم در تله فیلم ها بازی های متفاوت را تجربه کنم. وقتی یک نفر در قاب تلویزیون در نقش مثبت دیده می شود همه می خواهند همیشه از او در نقش مثبت استفاده کنند یا برعکس.

اما به هر حال من خودم سعی می کنم همین نقش های مثبت و شبیه هم را متفاوت بازی کنم و ریزه کاری ها را در آنها تغییر بدهم.
 


|
امتیاز مطلب : 58
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

ملکه هلند انتقاد افراط گرایان راستگرا از وی درباره داشتن حجاب در بازدید از اماکن دینی در امارات و عمان را رد کرد و این انتقادات را " مهمل " توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری هلند، " بئاتریکس" ملکه هلند در هنگام دیدار از اماکن مقدس دینی در کشورهای امارات و عمان، روسری بسته بود.

"خرت فیلدرز" رهبر حزب ضداسلامی "آزادی" در هلند  پیش از این در پارلمان این کشور به شدت  از بستن روسری و داشتن توسط حجاب ملکه هلند انتقاد کرده بود.

 


 


"یوری روزنتال" وزیر خارجه هلند هم گفت که داشتن حجاب توسط ملکه به نشانه احترام به سنت های اسلامی در دو کشور عمان و امارات صورت گرفت.

ملکه هلند در سفر به این دو کشور عربی ساحل خلیج فارس، ویلیام الکساندر ولیعهد و عروسش ماکسیما را همراه داشت.

بئاتریکس هلند یا ملکه "بئاتریکس ویلهلمینا آرمگارد" متولد ۱۹۳۸ پس از درگذشت مادرش ملکه یولیانا در ۱۹۸۰ به راس قدرت در هلند رسید.

 


 



 


|
امتیاز مطلب : 67
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

خودکشی در تهران!



 


منبع: خبرآنلاین

|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

در آمار مذکور که به آذر ماه مربوط می‌شود، 24 خودرو تولید داخل به چشم می‌آید و طبق آن، خودروهای ژاپنی بالاترین کیفیت را به خود اختصاص داده و «پرایدها» نیز حائز کمترین کیفیت شده‌اند.

24 خودرو موردنظر، مانند ماه‌های قبلی در ۹ معیار «سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان»، «سیستم موتور»، «‌ترمز»، «تجهیزات الکتریکی»، «تزئینات داخلی و خارجی»، «صداهای غیرعادی»، «بدنه»، «نفوذ آب» و «رنگ» ارزیابی شده‌اند و هرکدام که بین صفر تا ۱۲۰ نمره منفی کسب کرده‌اند، در دسته «خیلی خوب» و آنها که بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ نمره منفی به دست آورده‌اند، در گروه «خوب»ها جای گرفته‌اند.

صدر همچنان در اختیار ژاپنی‌ها

اما رده‌بندی کیفی آذر ماه خودروهای داخلی در حالی اعلام شده که باز هم چهار ژاپنی صدرنشین آن به حساب می‌آیند و در این بین، نیسان تینا باکیفیت‌ترین شان است.

این خودرو مونتاژی ، فقط در بدنه و رنگ، نمره منفی به دست آورده است ، حال آنکه هموطن اش نیومزدا3 فقط در رنگ نمره منفی کسب کرده و جایگاه دوم جدول را در اختیار دارد.پس از این محصول، با ماکسیما در رده سوم جدول روبه رو می‌شویم، خودرویی که در تزئینات، بدنه و رنگ نمره منفی به خود می‌بیند.

سوزوکی گرندویتارا هم که جایگاه چهارم جدول را در اختیار دارد، دقیقا در همین معیارها نمره منفی کسب کرده است. هر چهار خودرو ژاپنی مذکور، مونتاژی به حساب می‌آیند، به نحوی که تینا و ماکسیما در پارس خودرو، مزدا3 در «گروه بهمن» و ویتارا در ایران خودرو خراسان به مونتاژ می‌رسند.

تندر، بهترین اروپایی

هرچه کیفیت تندر-90 بیشتر می‌شود و این محصول در رده‌های کیفی بالاتر قرار می‌گیرد، این سوال در اذهان شکل می‌گیرد که چرا این خودرو باکیفیت نتوانست طبق روال و برنامه‌ریزی تولید خود پیش رود، این در حالی است که حاشیه‌سازی‌های آن تنها به محرومیت مشتریان از این خودرو باکیفیت انجامید.

تندر-90 که در رده بندی آذرماه بهترین خودرو اروپایی تولید داخل شده، هم اکنون با تیراژی نسبتا پایین و قیمتی بالا در بازار کشور عرضه می‌شود، حال آنکه اگر سر وقت و بدون حاشیه تولید آن آغاز می‌شد، هم اکنون به جای برخی خودروهای کم کیفیت داخل، تندر-90 را در خطوط تولید و خیابان‌های کشور به چشم می‌دیدیم.

به هر حال در رده بندی آذر ماه، تندر پارس خودرو با اختلافی چهار امتیازی نسبت به همتای ایران خودرویی اش، جایگاه پنجم را در اختیار دارد و به جز ترمز و نفوذ آب، در مابقی معیارها حائز نمره منفی شده است. این در حالی است که تندر ایران خودرو در سیستم تعلیق، موتور و ترمز نمره منفی ندارد و پس از مگان در رده هفتم جدول نشسته است.

 در رده‌بندی آذر ماه باز هم اختلاف کیفی میان معیارهای تندرهای ایران خودرو و پارس خودرو به چشم می‌آید.اما هموطن تندر یعنی مگان در حالی عضو ششم جدول است که در پنج معیار از جمله صداهاي غيرعادي و بدنه نمره منفی به خود می‌بیند.

در بین دیگر هموطن‌های بالانشین تندر، پژو 206 در مدل‌های‌هاچ بک و صندوقدار رده‌های هشتم و نهم را بدست آورده‌اند. 206‌هاچ بک که کیفیت بهتری نسبت به مدل صندوقدارش دارد، به جز تعلیق، ترمز و نفوذ آب، در باقی معیارها نمره منفی کسب کرده و 206 صندوقدار نیز دقیقا در همین معیارها نمره منفی کسب نکرده است.

از 206 که بگذریم، با دو خودرو کره‌ای به نام‌های هیوندایی آوانته و ریو در رده‌های یازدهم و دوازدهم روبرو می‌شویم. آوانته که محصول بخش خصوصی به شمار می‌آید، تنها در چهار معیار نمره منفی دارد و بیشترین آن به رنگ مربوط می‌شود. این محصول کمترین کیفیت را در سیستم موتور بین خودروهای تحت ارزیابی داراست.

ریو نیز به جز تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب، در باقی معیارها نمره منفی به خود می‌بیند. این محصول که تا پایان سال میهمان سایپاست، هنوز هم در سیستم موتور نمره منفی بالایی دارد و این ایراد از همان ابتدا نیز در ریو وجود داشت.

افت و خیز کیفی چینی‌ها

به سراغ چشم بادامی‌های چینی خودروسازی کشور برویم و حال و احوالی از آنها بگیریم.

در جدول رده‌بندی آذر ماه، چهار خودرو چینی به چشم مي‌آید که در مقایسه با رده‌بندی قبلی، دو خودرو کمتر شده است. از بین این چهار خودرو چینی، MVM مدل ۵۳۰ باز هم بهترین کیفیت را به خود اختصاص داده و MVM مدل 110 نیز دارای کمترین کیفیت است. MVM مدل ۵۳۰ که بالاتر از خودروهایی مانند سمند و پژو ۴۰۵ و پارس قرار گرفته، در پنج معیار از جمله سیستم تعلیق، بدنه و رنگ نمره منفی دارد.

 این محصول باز هم بیشترین نمره منفی را در سیستم تعلیق بین کل خودروهای تحت ارزیابی به خود اختصاص داده است. پس از این خودرو، لیفان مدل ۶۲۰ توانسته بهترین کیفیت را میان چینی‌های مونتاژ ایران بدست بیاورد و بالاتر از محصولی مانند تیبای سایپا قرار بگیرد.

 این خودرو البته فقط در نفوذ آب نمره منفی ندارد. بیشترین نمره منفی لیفان به سیستم تعلیق آن مربوط می‌شود. دیگر چینی جدول کیفی آذر ماه، یک شاسی بلند است که هم اکنون کمترین قیمت را بین سایر خودروهای شاسی بلند بازار کشور داراست.

 MVM مدل X33 اگرچه صداهای غیرعادی ندارد و آب در آن نفوذ نمی‌کند، اما در سایر معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند. MVM مدل ۱۱۰ نیز که از آن با نام کم مصرف ترین خودرو تولید داخل یاد مي‌شود، فقط در سیستم تعلیق نمره منفی ندارد و طبق آمار، کمترین کیفیت را در ترمز و تجهیزات الکتریکی ، بین خودروهای تخت ارزیابی آذر به خود اختصاص داده است.

کیفیت پارس، 405 و سمند

نگاهی نیز به کیفیت سمند و پژو ۴۰۵ و پارس بیندازیم، خودروهایی که در رده‌هاي سیزدهم تا شانزدهم جدول جای گرفته اند. در این بین، سمند و پژوپارس خراسان که اعضای سیزدهم و چهاردهم جدول به شمار مي‌روند، در تمام معیارها نمره منفی دارند. پژو ۴۰۵ خراسان نیز که عضو پانزدهم جدول است، تنها در نفوذ آب نمره منفی ندارد ، اما همتای تهرانی اش در همه معیارها نمره منفی به خود می‌بیند.

پژو 405 تولید مرکز به همراه لیفان 620، مشترکا دارای بیشترین صداهای غیرعادی در بین خودروهای تحت ارزیابی آذر ماه هستند.

قبل از آنکه به بررسی کیفیت پرایدهای سایپا بپردازیم، بد نیست بدانید که تیبا اولین محصول داخلی این شرکت، نوزدهمین عضو جدول به حساب می‌آید .اما در میان پرایدها، فقط مدل 131 سایپا در جمع «خیلی خوب‌ها» قرار دارد و سه پراید دیگر فعلا «خوب» هستند. پراید 131 سایپا در حالی خودرویی «خیلی خوب» به شمار می‌رود که نه تنها در همه معیارها نمره منفی دارد، بلکه کمترین کیفیت را نیز در معیار نفوذ آب داراست.

پراید 132 نیز که در رده بعدی جا خوش کرده، در همه معیارها منفی است و کمترین کیفیت را در تزئینات به خود می‌بیند. همچنین پراید 131 پارس خودرو نیز که یکی به آخر است، در تمام معیارها نمره منفی دارد و بیشترین آن به بدنه مربوط می‌شود.سایپا 132 کاشان هم ضمن کسب نمره منفی،کمترین کیفیت را در بدنه و رنگ بین خودروهای تحت ارزیابی داراست.

 



 
منبع: دنیای اقتصاد

|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

جعفری در فیلم «جیب بر خیابان جنوبی» با ظاهری متفاوت بازی کرده است.

«جیب بر خیابان جنوبی» پس از «حوالی اتوبان» دومین ساخته سینمایی سیاوش اسعدی در مقام کارگردان است.

در این فیلم مصطفی زمانی، نورا هاشمی، بهناز جعفری، امیر جعفری، محمود جعفری، هومن برق نورد، افشین سنگچاپ، لیلا بلوکات، علی رضا جعفری، علی علایی و پیام دهکردی بازی می کنند.
 
 



 

فیلمنامه این فیلم را سیاوش اسعدی نوشته و در خلاصه داستان آن آمده است: بگذار به ضرب شمشیر یک دلاور از پا درآیم، پولاد در قلب و لبخند بر لب.

زمانی چنین گفته بودم، ولی تقدیر چه بازی‌ها که ندارد، میدان جنگ من فاضلاب گند خیابان بود و خصم من یک گاری با باری هیزم. بسیار منطقی است، من همه چیزم را از دست داده ام، حتی مردنم را...

 


منبع: خبرآنلاین

|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

شهاب حسینی، آنا نعمتی و یکتا ناصر در «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» ساخته منوچهر هادی با هم همبازی شدند.

در این فیلم شهاب حسینی، آنا نعمتی، حمیدرضا پگاه، یکتا ناصر، مرتضی کوهی، شهین تسلیمی، مجید درستی، سارا اسماعیل پور و با معرفی هانیه غلامی به ایفای نقش می‌پردازند.
 
 



 

«یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» با مضمون اجتماعی و درباره پیوند اعضا است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: لیلا یک هفته فرصت دارد برای امری حیاتی از شوهر سابق‌اش رضایت بگیرد، اما...
 
منوچهر هادی پیش از این فیلم سینمایی «قرنطینه» را کارگردانی کرده و «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» دومین فیلم بلند سینمایی او محسوب می‌شود. هادی تاکنون فیلم‌های تلویزیونی چون «پاپوش»، «روستای مرزی»، «بلندترین شب سال»، «چشم‌هایش» و... را برعهده داشته است.
 
 



 

عوامل تولید «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» عبارتند از: فیلمنامه: منوچهر هادی و سعید دولتخانی، کارگردان: منوچهر هادی، تهیه کننده: فرشته مهدیزاده، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح چهره پردازی: مهرداد میرکیانی، طراح صحنه و لباس: ژاله زکی زاده، صدابردار: محمود خرسند، مدیر تولید: نادر مهدی‌پور، جلوه‌های ویژه:عباس شوقی، مدیر تدارکات: آرش صالحی، دستیار اول و برنامه ریز: مجید موثق و عکاس: آرش صادقی.
 
 



 

«یکی می خواد باهات حرف بزنه» در جشنواره فیلم فجر امسال به نمایش در می آید.


 


منبع: خبرآنلاین

|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

عصر ایران مدعی شد: این مجری معروف، ارتباطاتی با گروه امیرمنصور آریا و دیگر افراد صاحب نفوذ داشته و از این روابط برای کارچاق کنی استفاده می کرد.

با مشخص شدن این روابط در روند رسیدگی به پرونده اختلاس، مجری معروف حدود سه ماه پیش ایران را به مقصد یکی از کشورهای غربی ترک و تاکنون از بازگشت خودداری کرده است.

 


|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ : یک شنبه 25 دی 1390
نویسنده : writer

نتايج يك نظرسنجي نشان داد كه تل آويو جذابترين شهر جهان براي هم جنس‌گرايان به شمار مي‌آيد.

نتايج نظرسنجي صورت گرفته از سوي شركت خطوط هوايي آمريكا "آمريكن ايرلاينز" كه از سوي رسانه‌هاي جمعي رژيم صهيونيستي نيز منتشر شد.

نشان مي‌دهد كه تل آويو در راس شهرهاي سراسر جهان قرار دارد كه بيشترين گردشگران هم جنس‌گرا را از سراسر جهان به خود جذب مي‌كند.

43 درصد هم جنس‌گرايان كه در اين نظرسنجي شركت كردند عنوان داشتند كه ترجيح مي‌دهند به تل آويو سفر كنند.

در اين نظرسنجي نيويورك رتبه دوم را با 14 درصد آرا از آن خود كرد. تورنتو با 7 درصد آراء، سائوپائولو در برزيل با 6 درصد آرا، مادريد با 5 درصد آراء‌، لندن با 5 درصد آرا و مكزيك و نيواورلئان آمريكا با 4 درصد به ترتيب در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

 


منبع: ایسنا

|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
آخرین مطالب

/
مراقب باشید تو این جنگل مطالب گم نشید.این یه عکس از سرزمینمونه. اینجارو به دوستاتون معرفی کنید. محمد حسین حیدری فرد اهل زنجان محله ی انصاریه در خدمتتونم.:)